Yritys

30-vuotias perheyritys, alueella tunnettu, se tuttu Askosaari!

Pirkanmaan paikallinen ja palveleva

Tamperelainen Rengasmyynti Askosaari

Renkaiden ja vanteiden erikoisliike, tamperelainen perhe­yritys, 30 vuotta toiminut, ripeä ja rento palvelussaan, vahva osaami­sessaan. Siinä muutama sananen meistä! Me Rengas­myynti Askosaarella olemme tulleet jo monelle autoilijalle tutuksi rengas­liikkeeksi vuosi­kymmenten saatossa. 

Meille tullaan hakemaan autoon uusia renkaita ja vanteita, vaihdattamaan renkaat ja hoidattamaan muut rengastyöt. Hallillemme voi aja suoraan soittamatta ensin tai varaamatta aikaa, sillä palveluumme kuuluu, että katsomme saman tien, mikä homman nimi on ja annamme arvion työstä. Tätä moni asiakas arvostaa. 

Siitäkin on pidetty, ettemme turhia jäykistele, vaan kohtaamme asiakkaat leppoisasti ja ihmis­läheisesti. Pidämme aidosti siitä, että saamme olla tekemisissä ihmisten kanssa ja auttaa heitä rengas­asioissa. Kaikki asiakkaat ovat meille lämpi­mästi tervetulleita, sillä tarjonnassamme on huomioitu kaikenlaiset autot, autoilijat ja budjetit.

Ei vierasta työvoimaa

Töissä aina omat pojat ja plikat

Sujuva työtapamme perustuu vakio­henkilökuntaan. Meillä työs­ken­televät aina omat ammatti­laiset, jotka hoitavat rengas­työt, renkaiden­vaihdot ja muut tehtävät, oli kiiresesonki tai ei.

Siksi kohtaat Rengasmyynti Askosaarella aina ne tutut kasvot. Olet erittäin tervetullut meille, kun haluat ostaa uudet renkaat, vaihdattaa ne tai tarvitset sitten mitä muita tahansa rengas­palvelujamme. 

Jo meillä käyvä tai aivan uusi asiakas, nähdään Sarankulmassa! Olemme avoinna arkisin 9 - 17.

Yhteystietomme ›

Soita Varaa aika